ONDERHOUD-AUTO

Wie een auto heeft, en deze kostbare investering koestert, zal zeker het nodige belang hechten aan een correct auto onderhoud. In ons magazijn hebben we voor elk type wagen de nodige onderdelen om dit waar te maken.

Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, verdient uw wagen het beste auto onderhoud. Uw carrosserie beschermen en roestvorming voorkomen of behandelen, voor elk type onderhoud hebben wij het juiste product in huis. Werkt u liefst met eenvoudige producten en een snel resultaat, of speelt de tijd geen rol en wilt u een doorgedreven aanpak, ons uitgebreid gamma biedt een antwoord voor elk van uw verwachtingen. De lak van uw wagen zal nog nooit zo goed onderhouden zijn.

En wat met het onderhoud van uw velgen? Zowel voor de bescherming tegen de winter als voor het gewone onderhoud biedt Car-O-Theek u de beste oplossing. Een velgenreiniger en de velgenborstel zullen u heel wat moeite besparen. Of wilt u zeker zijn dat de velgen niet onder de werking van het strooizout aangetast worden, een eenvoudige bescherming of een gepersonaliseerde spuitfolie bieden hier een oplossing voor elke type velg.

Voor het hart van uw wagen, de motor, heeft de Car-O-Theek een ruime keuze aan oliën en additieven, met de nodige certificaten van de fabrikant. Met het juiste product kan u het brandstofverbruik van de wagen verminderen of de levensduur van de motor verlengen.