AUTO-ONDERDELEN

De Car-O-Theek beschikt eveneens over een grote voorraad auto onderdelen. De hobbyist zal zeker versteld staan van het grote aantal vooraanstaande merken die wij in huis hebben. Alle auto onderdelen kan u hier vinden. Of het nu gaat over lampen voor het voor- of achterlicht, over een koppakking of een distributieriem, over een oliefilter of een luchtfilter, over een bougie of een lambdasonde, over een alternator of een xenon lamp, over de vering of de amortisseur, over een oliekeerring of een pakking, over een remschijf of de remblokken, over de silentblok of de uitlaat, over de wiellagers of de rollagers, u kan het zo gek niet bedenken of de Car-O-Theek zal het u bezorgen.

Alle gangbare auto onderdelen liggen in het magazijn. Of hebt u een uitzonderlijke wagen, dan zal het team ook u verrassen door via een online programma u van alle gevraagde auto onderdelen te voorzien.

Is uw autolamp of autobatterij stuk, hebt u versleten ruitenwissers of remblokken, kom naar de Car-O-Theek. Wij begeleiden u bij de keuze van het juiste onderdeel en indien nodig, geven wij u vakkundig advies.

Hebt u een probleem met uw oldtimer, uw ‘youngtimer’, uw gepersonaliseerde of eender welke wagen, wij zorgen voor uw wisselstukken en/of carrosserie onderdelen. Het team van de Car-O-Theek helpt u steeds met het vinden van een juiste oplossing.