AUTO-ACCESSOIRES

Car-O-Theek is ‘de’ specialist voor al uw auto accessoires. In de showroom vindt u steeds een uitgebreid aanbod.

Het maken van een extra nummerplaat gebeurt terwijl u wacht. Heeft u een nieuwe nummering, wilt u een gepersonaliseerde tekst, wilt u een ander formaat van nummerplaat ? Alles is direct te verkrijgen bij de Car-O-Theek, zelfs de groene Z-Platen.

Als Thule Partner hebben wij steeds de gepaste dakdrager voor uw wagen in huis. Ook een ruime keuze aan dakkoffers en fietsdragers zitten in ons aanbod van auto accessoires. Onze vakkundig opgeleide medewerkers staan u met professioneel advies graag te woord. De eerste montage van uw dakkoffer wordt door ons uitgevoerd. Dit alles maakt deel uit van onze uitmuntende dienstverlening.

Personaliseer uw wagen met sierlijsten of een nummerplaathouder, beveilig uw wagen met een stuurslot, nood aan auto accessoires voor uw aanhangwagen, dit alles is voorradig in de Car-O-Theek.

Zetelhoezen, zowel praktisch als modieus, u vindt zeker wat u zoekt. Op zoek naar een gevarendriehoek, een verbanddoos, een hesje of alles voor de ‘leerling chauffeur’, ook dit behoort tot de standaard uitrusting van onze auto accessoires.

En wat te denken van ons aanbod voor de allerbelangrijkste mensen in onze omgeving, onze kinderen. Een kinderzitje of een ‘verhoogkussen’, een beschermhoes voor de voorzetel met of zonder opbergvakken, maak uw keuze in onze showroom.

Bij de Car-O-Theek bent u geen nummer, we maken graag tijd voor u en leveren met de glimlach een 5-sterren dienstverlening.