AUTO TOEBEHOREN

Auto toebehoren slaat niet enkel op de extra uitrusting van de wagen maar onder de noemer auto toebehoren vinden we ook alles wat u kan helpen om uw wagen in de allerbeste conditie te houden.

Hoe snel gebeurt het niet, oeps, bij het verlaten van de parking een paaltje geraakt, of, je merkt na een bezoek aan een grootwarenhuis een kras in je deur. Geen paniek, voor deze kleine problemen kan de Car-O-Theek u een oplossing bieden. Voor de allerkleinste carrosserieschade hebben we een heel assortiment lakstiften in voorraad. Is het probleem wat groter, hebben wij voor u eenzelfde voorraad aan spuitbussen in onze showroom. Een gespecialiseerde medewerker staat u graag bij om de reparatie tot een goed einde te brengen. Biedt polieren een oplossing, dan zullen wij u graag ons assortiment auto toebehoren tonen. Is de oplossing wat complexer zal deze gespecialiseerde medewerker samen met u alle stappen doorlopen om de reparatie volgens de regels van de kunst uit te voeren. Schuren, plamuren, opschuren, fijn plamuren, afwerken, alle auto toebehoren zijn in voorraad om ook deze klus te klaren.

Zomer en winter, lente en herfst, steeds heeft de Car-O-Theek het juiste product voor elk seizoen. Ruitensproeiervloeistof, koelvloeistof, brandstofadditieven, alles direct in de showroom in voorraad. Weet u niet welk product het meest geschikt is voor uw type wagen, wij staan u graag bij met advies.