AUTO-GEREEDSCHAP

Bent u op zoek naar het meest recente auto gereedschap op de markt ? Bij Car-O-Theek vindt u alles onder 1 dak.

Sleutelt u dagelijks aan uw wagens of slecht heel af en toe, wij hebben steeds het gepaste auto gereedschap voor u. Van eenvoudig gereedschap en gereedschapskoffers tot volledig uitgeruste gereedschapswagens, alles staat netjes uitgestald in de showroom.

Als extra service biedt Car-O-Theek u levenslang garantie op alle auto gereedschap uit ons gamma. Zowel voor de hobbyist als voor de professional.

Steeksleutels, ringsleutels, dopsleutels, ratelsleutels, momentsleutels, slagdoppen, krachtdoppen, apart of een set, metrische of Engelse maat, torx, noem het maar op. Overtuig uzelf en kom gerust een kijkje nemen bij de Car-O-Theek.

Schroevendraaiers in alle maten, gewone universele en kniptangen, gespecialiseerde oliefilter of remveertangen, vindt u niet wat u zoekt, aarzel niet en vraag ernaar. Wij bezorgen u het gewenste auto gereedschap.

Kan de inrichting van uw werkplaats een upgrade gebruiken, of bent u op zoek naar de juiste uitrusting, wij kunnen u helpen. Draadloze lampen of haspels met looplampen, olie opvangbakken, zelfs werkplaatskasten of gereedschapskarren met een geïntegreerde werkbank, allemaal te verkrijgen in de Car-O-Theek.