GARAGE ZONE

Als professionele garagehouder vindt u in onze garage zone alle onderdelen die u nodig heeft. Van de meeste automerken en hun modellen hebben we een uitgebreide voorraad in verschillende topmerken zoals Bosch, Mann, Philips, SKF, Sachs, ATE, Febi, Bosal en Beru om er maar enkele te noemen. Is het onderdeel dat u zoekt niet voorradig in onze garage zone, wordt dit voor u besteld en is meestal de dag zelf nog beschikbaar.

Heeft u een probleem om het juiste onderdeel te vinden, dan staat het team van Car-O-Theek voor u klaar. Voor elk probleem zoeken wij verder totdat wij een gepaste oplossing voor u hebben.

Als professionele garagehouder geniet u van een heleboel extra voordelen. Zo kan u rekenen op minstens 2 leveringen per dag en voor de moedigen ook op zaterdag! Heeft u dringend een onderdeel nodig, bel ons even op, wij maken uw bestelling klaar die u eenvoudig kan afhalen in de Fast Lane van onze garage zone. Geen verloren wachttijd, u bent direct geholpen. Als klap op de vuurpijl worden de professionele garagehouders beloond met een bonus, afhankelijk van de afname.

De garage zone huisvest niet alleen onze voorraad aan motor onderdelen, maar ook alle toebehoren en gereedschappen. Heeft u naast een luchtfilter ook nood aan werkschoenen voor uw werknemers, poetsdoeken, garage uitrusting zoals haspels of luchtdrukgereedschap, handgereedschap van Facom, Sonic of Licota, u vindt alles bij één leverancier, de Car-O-Theek.

Wat de nabije toekomst in petto heeft, is zeker niet te versmaden. We zullen iedereen via nieuwsbrieven of mail, en via sociale media zoals facebook, op de hoogte houden.

 

Wij leveren een volledige service, van advies bij uw aankoop, tot installatie en service na verkoop. Op het team van de Car-O-Theek kan u rekenen.